Despre croitorie preoteasca

I.I. MOVILA P. ION este o firma de croitorie preoteasca, cu o viziune spre viitor, care isi desfasoara activitatea pe plan national, cu sediul in Targu Neamt.

Actualitatea moderna si raportul optim pret-calitate al produselor noastre, respectarea si imbunatatirea continua a standardelor reprezinta unele din punctele centrale ale intreprinderii noastre. Produsele realizate de catre atelierul nostru se adreseaza celor ce-L slavesc pe Dumnezeu, ne invata, ne povatuiesc si ne calauzesc pe calea cea dreapta.

CE NE DEFINESTE

PROCESUL DE DESIGN

Procesul de creatie a reprezentat pentru noi intotdeauna o componenta esentiala a strategiei noastre de dezvoltare, fiind orientata spre gasirea unor metode de concentrare a factorilor cheie: aplicabilitate, rezistenta si eleganta.

IDEI CREATIVE

Creativitatea si abilitatea de a veni intotdeauna cu ceva nou orientat spre multumirea clientilor nostri.

GARANTIA CALITATII

Produsele noastre respecta cele mai inalte standarde ale calitatii, atat prin prisma materiei prime folosite cat si prin prisma procesului de creare si confectionare.

EXPERIENTA

De peste zece ani lucrand in acest domeniu acordam o atentie deosebita detaliilor, raspunzand intotdeauna in mod pozitiv nevoilor standardelor calitative ridicate.

Inscrie-te si ramai la curent cu ultimele noutati

Va fi utilizat in conformitate cu Politica noastra de confidentialitate